Sponsra oss

Vad är StockholmsPolisens Idrottsförening - Vattenpoloförening?

StockholmsPolisens Idrottsförening - Vattenpoloförening är en waterpolo lagklubb belägen i Stockholm, Sverige. Med mer än 100 års historia har klubben, känd som Polisen, vunnit många svenska Elite League-guldmedaljer och deltagit i flera utgåvor av Champions League. Polisen, som namnet antyder, grundades av Polisavdelningen redan 1912 trots att det för närvarande inte har någon form av relation till det. Förutom vattenpolo är andra discipliner som finns bland annat basket, simning, judo eller handboll. Nästa säsong kommer vi att delta i Swedish Elite League (Top Division of Sweden), Nordic Champions League (en turnering som samlar de bästa lagen i de nordliga länderna i Europa) och Beach-Vattenpolo som äger rum under SM-Vecka ( Sommar svenska nationella mästerskap), förutom andra prestigefyllda turneringar.

Varför ska ditt företag sponsra vår klubb?

- En utmärkt kombination av unga spelare i kombination med äldre spelare. Teamet består av studenter, några av dem i utbyte, och erfarna spelare. Detta har resulterat i ett team som har å ena sidan ambition och styrka, och å andra sidan erfarenhet och visdom.

- Multikulturellt vattenpolo-team. En betydande del av våra spelare kommer från främmande länder som Spanien, Italien, Australien, Iran och Venezuela; vilket gör det till ett internationellt team där olika vattenpolo-kulturer delas.

- Viktig och prestigefylld närvaro. Vår tränare, herr Gunnar Johansson, och vår chef, Hans Lunden, båda tidigare spelare i det svenska landslaget för vattenpolo som deltog i OS 80 i Moskva, har lyckats göra oss till ett solidt och konkurrenskraftigt lag, där alla vill samarbeta och arbeta tillsammans för att nå våra mål. Dessutom spelar några av våra svenskar för närvarande i landslaget.

- Skandinaviens näst största vattenpolo-fan. Vår goda kommunikation och marknadsföring av evenemang i kombination med en mångkulturell atmosfär har nyligen gjort Polisen till den näst mest följda vattenpoloklubben i Skandinavien på Facebook. Inlägg med klubbnyheter inklusive bilder, videor, spelresultat etc. finns regelbundet.

- Idrott-värderar utbildning av unga spelare. Klubben bryr sig också om bildandet av nya och unga spelare, och därmed finns det lag för alla unga åldrar. De introduceras i denna disciplin och utövar sport i en bra atmosfär där goda värderingar lärs ut. Sommarcampus Waterpolo är också organiserade.

Vilka typer av företag är Polisen intresserad av?

Alla typer av företag är välkomna att sponsra vår klubb utom de som har verksamhet relaterat till alkohol, vadslagning eller rökning. Detta är ett lagkrav från Swedish Swimming Federation. Exempel på företag som sponsrar just nu är Studenttransport, Turbo, OpEco, Rocket FM, Office Partner och MaximeGazzo Architecture and Head.

Sponsringsavtalet

Polisens spelare får ingen lön från klubben; att njuta av att ha en trevlig tid att spela sport är vårt huvudmål. Därför är vårt mål att hitta sponsorer för att täcka ytterligare utgifter som nationella och internationella resor och kläder som badrockar, handdukar, träningsdräkter, väskor eller baddräkter. Därför avser vi inte att be om stora mängder pengar. Vi förstår innebörden av ansträngningen att investera i en idrottsklubb i ett så svårt ekonomiskt scenario, men våra erbjudanden är anpassade så att du får ett alternativt och billigt sätt att marknadsföra ditt företag.

Vi är öppna för alla typer av avtal. Vi erbjuder vanligtvis sponsringspaket för spel, hela säsongen eller en del av det inklusive följande artiklar bland andra:

- Klädsponsering, där din logotyp kommer att finnas när vi kämpar för att vinna våra spel i alla tävlingar.

- Annonsering före, under och efter spelen, i poolen med anslagstavlor och röstmeddelanden under matcherna, i Facebook-evenemangen, i de bilder och videor vi gör, etc.

- Annonsering på klubbens officiella hemsida.

- Annonsering i klubbens namn, dvs. Exempel Polisen eller Polisen Exempel.

- Annonsering under klubbens resor (officiella spel och träningsläger).

- Exponeringar såväl som aktiviteter som främjar ditt företag och samarbete med dig för att uppnå en positiv vinst från oss båda.

Jag vet inte så mycket om waterpolo ... ska mitt företag gå för det?

Då är vi glada att bjuda in dig att sponsra oss i ett av våra evenemang gratis! Vi förstår att waterpolo världen i allmänhet och i Sverige i synnerhet kanske inte är bekant för dig. Vi erbjuder gratis sponsring där du har chansen att sponsra klubben utan kostnad utan något åtagande. Du kan välja mellan de tjänster som presenteras ovan och prova ett av våra spel i den tävling du föredrar mest. Det genomsnittliga stödet per spel går från 200 i Ground Series-spelen
Skicka feedback
Sparad
Grupp