Hoppa till sidans innehåll

Svenska Simförbundet


 
 
Välkommen att anmäla er till Kursledarutbildning för simfunktionärer, ”KLÄRK-kurs” i Stockholm den 12-14 november 2021.
 
Arena har tagit fram en kollektion för Sum-Sim/JSM i Kungsbacka. Tävlingen går den 16 juli - 18 juli. Beställ senast den 8 juli för att vara säker på att hinna få kläderna levererade innan tävlingen börjar!
 
Svensk Simidrott välkomnar till pressträff söndagen den 11 juli inför de Olympiska Spelen i Tokyo den 24 juli-1 augusti.
 
 

Sum-Sim kläder

(2021-07-02 10:28)
Tack vare Arenas samarbete med Svensk Simidrott har du nu möjlighet att förbeställa de ofiiciella kläderna till JSM/Sum-Sim i Kungsbacka.
 
Idag meddelande paralympiska kommittén sin slutgiltiga uttagning till sommarens Paralympics i Tokyo. Truppen är uttagen och utav de totalt 26 aktiva idrottarna kommer vi att få följa Lina Watz och Pernilla Lindbergs simningar i Tokyo.
 
Svensk Simidrott bjuder in till en Speakerutbildning den 9 oktober i Stockholm.
 
Vilken underbar start vi fått på sommaren! Nu närmar sig semestern med stormsteg för många av oss.
 
Stort grattis till simhopparen Emma Gullstrand och simmarna Björn Seeliger och Sara Junevik som idag fick klartecken från SOK att delta på OS i Tokyo.
 
Svensk Simidrott har i dagarna tecknat ett avtal med Chalmers som innebär en satsning på forskning och idrottsteknologi inom simning. Samarbetet innebär också fler verklighetsförankrade kurser och projekt inom simidrotten för Chalmers studenter.
 
Svensk Simidrott har inlett ett samarbete med företaget RedLocker som tillverkar och säljer automater för mensskydd. Samarbetet innebär att Sveriges föreningar nu får möjlighet att tillhandahålla fria mensskydd till alla runt om i landet.
 
Ansök till Svensk Simhoppnings Elitutbildning för simhoppstränare och aktiva.
 

Idag börjar SM !

(2021-06-24 11:32)
Den 30 juni startar SM/Para-SM/JSM i simning. Tävlingarna som hålls i Halmstad genomförs p.g.a. rådande publikrestriktioner helt utan publik på plats. Du kan dock följa simningarna på Mästerskapssidan och se alla pass live på Simidrotts-TV.
 


Watch the Match

Anna Marinos Fysioterapi

  

Photographer 1 - Österbyfotografen 

Maxime Gazzo

 

 

Postadress:
Stockholmspolisens IF VPF - Simidrott
Hans Lunden, Skogstorpsvägen 274
19139 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hans.lunden@edu.stoc...